FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN

2013-06-26 / 18:00:00
På fina personer från Annas mysiga studentmottagning. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SYSTER

2013-06-26 / 12:31:27
Min syster. Min fina, nyss fyllda, 20åriga syster. Hon flyttade till Västerås i höstas och när hon fyllde vuxen igår tryckte vi in oss hela familjen i hennes lägenhet där. Efter paket osv gick vi ner på Västerås gator till Jensen's och åt. Det är så himla fint i den staden, finns inget jag kan klaga på. Så det här inlägget var mer för att gratta min syster igen. Helt sjukt att du blivit 20år, vi hoppade ju nyss käpphäst i koppjons. 
 
Grattis igen. Jag älskar dig. 
 
 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

FINASTE STUDENTEN

2013-06-14 / 19:25:00
Har nyss kommit hem från en dundermysig studentmottagning hos Anna. Finns ingen som jag önskar denna dag mer än hon. Som hon har kämpat och slitit dessa tre år på soltorg och vilka otroliga resultat hon fått, det är nästan för bra för att vara sant. Hon är den mest begåvade, ambitiösaste (stavning) och fantstiska människa jag någonsin träffat. Hon är värd den bästa studenten någon kan få och jag hoppas verkligen hon har och kommer fortsätta in imorgon också! Jag är så hejdundrande stolt över dig Anna, det här är din dag. 
(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

NATIONALNATTEN

2013-06-13 / 20:53:39
En bilbomb från nationaldagen som vi spenderade i en stuga långt från allt annat. Det var en fin kväll och natt, vi firade Sverige och sommaren på bästa sätt kan vi säga. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

GRILLKVÄLL DEL TRE

2013-06-13 / 14:51:00
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

GRILLKVÄLL DEL TVÅ

2013-06-10 / 15:58:00
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

GRILLKVÄLL DEL ETT

2013-06-10 / 11:47:12
Ovan är de första bilderna från i fredags. Den här långhelgen har varit riktigt behövligt och riktigt jävla bra. Nationaldagen spenderades i en stuga (bilder kommer) och fredagen med grillkväll. Känns som vi firat in sommarlovet fast det inte ens börjat än, inget man klagar över direkt. Den här veckan kommer bli bra, det vet jag. Vi ska gå till skolan varje dag men eftersom allt redan är klart och inskickat så finns det inte så mycket att göra. Därför ska vi gå runt i korridorerna och längta efter fredagen, ha en såkallad sommarfest och lämna in de böcker och annat. Efter avslutningen ska jag och titta på när Anna lämnar soltorgs dörrar för sista gången. Finns ingen som jag tycker är mer värd studenten är hon, genombäst är vad hon är. Ska fira henne och sedan blir det festligheter både fredag och lördag, klassfest och lagfest, blir nog himla bra. Och sen har jag sommarlov, helt stört. Som sagt, den här veckan kommer bli bra. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SAKNAD PLATS

2013-06-05 / 16:32:11
Valde ut några få bilder från utlandet och ångrade mig på en gång, fy vad jag saknar det stället. Blir ju inte bättre av att jag går igenom alla kort heller direkt. 
Solen visar sig från sin bästa sida just nu medans jag ligger i soffan och skriver detta, orättvist. Drog på mig en förkylning häromdagen, stannade därför hemma idag och det var nog bra, känner mig redan bättre. Har tittar klart på One Tree Hill, bästa serien någonsin. Grät som man ska göra och bara tanken på att det inte kommer några fler avsnitt är ganska sorligt. Att jag sedan valde att titta på Safe Heaven gjorde bara att tårarna fortsatte rinna, åh vilken himla fin film. Länge sedan jag verkligen tyckte en film var så bra. Ska fortsätta att ligga i soffan och vara avundsjuk på alla som ligger ute och känner solstrålarna nu. Men jag måste bli frisk, helgen ser fin ut och det vill man ju inte missa. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

EN VECKA KVAR

2013-06-04 / 19:14:00
Min altan har förvandlats till en somrig och mysig plats där vi redan har premiärätit flera gånger. Känner på mig att den kommer användas flitigt denna sommar. Ovan är några bilder tagna för en vecka sen, vi avslutade de sista skoluppgifterna efter vi vräkt i oss jordgubbar med mjölk, grädde och socker, sommarandan kör vi starkt på. Idag gick vi ut från gymnasiedörrarna och var klara med alla prov och inlämningsuppgifter för det här läsåret (läs:underbart). Det är en sån otrolig frihet att bara kunna släppa allt. Historieanalyser, variabler, debattartiklar, muntliga redovisningar, spanskaglosor, uppsatser, och allt annat som hör till. Okej nu ska jag inte överdriva, vi har lite mer än en vecka kvar av ettan, men ändå, sommarlovet är närmare än någonsin och jag klagar då inte en sekund. Livet är bra fint nu.
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   






Alexandra Lind, snart sjutton somrar. Här delar jag med mig av tankar, bilder och annat värt eller ovärt att se på.



Instagram: alexandralinnealind