TRE

2013-03-26 / 20:45:35
Tre svartvita från veckan. Har spatserat runt i lockar, ätit våfflor och snapchattat. Ena stunden vill jag bara dra täcket över huvudet och stanna så. Medans i nästa älskar jag livet och allt det ger. Krångligt ja, men varför ska det vara lätt liksom. Ska överleva sista skoldagen imorgon, redovisning och prov står på schemat, sen har jag lov. Så fruktansvärt, ofantligt underbart! Men somsagt, ska överleva först. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

NY FAVORIT

2013-03-24 / 17:12:00
Bekantar mig med min nya värdesak, en nikon D3100. Systers söndagsfrisyr och katt fick ställa upp som motiv. Annars då? Ingen söndagsångest faktiskt, ser mest fram emot veckan. Räknar ner dagarna till jag lämnar snö och slask och mår rätt fint ändå, det tackar vi för. Ovärt och kort inlägg men somsagt är man nybörjare så är man. Kram.  
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

JAG

2013-03-21 / 08:49:00
Kanske dags för en presentation nu för mina få tappra läsare som jag fått under dessa dagar. Jag är en snart sjuttonårig dalkulla som är ganska glad på livet i stora drag. Skulle aldrig klara en dag utan musik, svårt att hitta något som slår det, tycker om att prata bort dagar och nätter med de som står mig närmast, sparka på boll och springa fram och tillbaka på en fotbollsplan, skriva ner tankar och känslor på papper, äta choklad, jordgubbar och avokado, dansa på nätterna, förälskad i sommarkvällar och fina fotografier, älskar värme och att sjunga. Det är min första blogg och vet inte än hur det här ska gå, tror det kan bli bra, vi hoppas på det. Kram.
(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

ELLEN

2013-03-20 / 15:40:00

Vill bara tacka min fina kompis, bror, kompanjon, Ellen Johansson för att hon ordnat upp denna blogg åt mig. Du är bäst. Kika in på hennes blogg, mycket mycket läsvärd http://photosbyellenj.blogg.se/ Kram

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

FÖRSTA

2013-03-17 / 21:51:00
Första inlägget. Detta kan gå helt åt skogen eller kanske bli väldigt fint. Tiden får avgöra.
(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Välkommen till min nya blogg!

2013-03-17 / 21:35:27

Mitt första inlägg.

(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   






Alexandra Lind, snart sjutton somrar. Här delar jag med mig av tankar, bilder och annat värt eller ovärt att se på.



Instagram: alexandralinnealind