FRUKOSTHIMLEN

2013-04-27 / 09:59:06
Frukost, det godaste man äter på hela dagen enligt mig. Så tror ni jag älskade det här stället eller?! Fanns allt, dessa bilder visar bara en liten, liten del. Ska trycka i mig fil och flingor nu, ungefär samma sak.
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

MMMMM MAT

2013-04-25 / 20:50:53
Mat som syster bjöd på för någon vecka sen, så. sjukt. gott. Har hunnit med en hel del idag. Började med nationelltprov i svenska, som alla andra ettor i landet hade också. Var flitig och stannade kvar i skolan, fick lite plugg undanstökat med tjejerna och tog sedan bussen hem. Med hörlurarna i och solglasögon på satt jag mig ute i solen och njöt av värmen (ja, det var lika skönt som det låter). Har dragit på mig en förkylning också, perfekt såhär till seriepremiären och sista april men jaja, inget att göra åt, "det ordnar sig". Ska försöka fota lite vår ute snart, det behövs, 80% av alla bilder på min dator är på mat hehe... Det händer otroligt mycket just nu, tiden går så himla snabbt och det känns som att jag inte hänger med i mitt eget liv ens. Snart är det sommar och första året på gymnasiet slut, helt sjukt. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

INRISTAT

2013-04-25 / 20:11:46
Glömt att visa mitt och Ellens träd i Teneriffa. Hon var där över jul och jag för någon månad sen bara, vi lyckades boka på precis samma ö, samma område och samma hotell, bara datumen som skilde. Hon hittade ett träd som hon ristade in sitt namn och år på, och jag likadant när jag var där efter henne. Resultatet ser ni ovan, så nu har vi "märkt" ön, lämnat en del av oss kvar. Rätt häftigt ändå, tycker vi.
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

BRAVADER

2013-04-24 / 19:34:00
 


Halvrisiga iphonebilder från lördagen. Vi ser ut som spöken allihop också, mendetsketmanväli, tycker om dem. Första bilden snodde jag från Hanna, hoppas det var lugnt kompis! Nu ska jag sluta tjata om helgen och plugga samhällskunskap, det behövs. Vi får se, snapchat är roligare. Tjue. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SOMMARKÄNSLOR

2013-04-24 / 16:06:00
I lördags ramlade dessa tjejer in genom dörren. Vi dunkade håkan, fixade oss och tryckte sedan i oss pizza och jordgubbar (mmmmmm vet), Agnes och Hanna kom några minuter efter jag la ner kameran också. Vi gick sen uppför backen till en annan fin vän där vi spenderade nästan hela kvällen/natten med andra härliga människor. Vårvärmen och sommarkänslorna fanns i luften och det var bara så himla bra!  Älskar att ha alla fina personer runt omkring mig, ni gör mitt liv så otroligt underbart, tack för det. Och kolla på dom! Snyggare får man leta efter. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

FELÅT

2013-04-23 / 11:56:00

Det här med uppdatering är inte riktigt min starka sida. Datorn är i skolan och jag ligger nerbäddad hemma, idag igen, hatar det här... Helgen var iallafall otroligt lyckad. Med risk för att låta klyschig, så är jag så himla glad att jag har så jäkla bra kompisar, ja ni är riktigt bra tjejer! Bilder kommer nog, håll ut. Ska fortsätta att göra ingenting nu och trycka i mig mer glass.

Tjuee

 

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SÅ HIMLA BRA

2013-04-19 / 14:29:00
Njuter av fredag och har en känsla av att denna helg kommer bli väldigt lyckad, vi hoppas. Ovan ser ni två favoriter, Ellen och choklad. Har inte tid att skriva en roman nu, ska försöka skriva mer. Försöka kan man alltid. Är faktiskt riktigt, äkta glad idag, glad över småsaker och fina människor. Lycklig bara. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

DEL TVÅ

2013-04-14 / 14:06:00

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

I SOLNEDGÅNGEN

2013-04-11 / 13:05:00
 
Halvrisig bild från en av kvällarna. Saknar dofterna, palmerna, havet, maten, allt i stort sett.
Ta mig tillbaka. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

DEL ETT

2013-04-11 / 12:55:00
 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

FINA RADER

2013-04-11 / 12:46:00
"Och jag lovar, i det ögonblicket var vi oändliga" 
Några av de böcker jag läste i värmen. Båda var fina på sitt sätt. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SJUKFRUKOST

2013-04-11 / 12:30:18
Ligger hemma och tycker synd om mig själv. Missar festigheterna ikväll och det känns ganska surt... Tryckt i mig frukost och ska snart börja pilla med bilder (jag ska jag ska). Dagen blir nog inte mer händelserik än såhär, "gilla läget" är mottot för idag. 
 
Tjue.
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

SÖNDAG

2013-04-07 / 19:40:50
Söndagsgöra. Söndagsångest. Söndag, söndag. söndag. Inte alls redo för skolan, rutiner eller andra tråkigheter. Har varit skönt att stänga av allting en vecka faktiskt men man kan inte blunda alltför länge (synd nog). Det blev nog inte roligare än såhär. Ska hålla mitt löfte om bilderna men jag tar det en annan dag. Inte nu, inte idag. Har massa metaltförberedande-saker att göra inför morgondagen.
 
Hejrå. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

TILLBAKA FRÅN PALMERNA

2013-04-07 / 14:51:00
Kom hem till ett snöigt Sverige inatt. Med bara tröja och byxor gick vi av planet och möttes av snöflingor på stockholms gator. Har solat på Teneriffa i en vecka  och fast inte vädret varit toppen så har jag haft det magiskt. Stället var überfint och maten, jag var i mathimlen, det fanns allt verkligen. Så vänta er bildbomd framöver, ska bara sortera och fixa dessa 826 bilderna först. Nu: en stor resväska som måste plockas ur. 
(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   






Alexandra Lind, snart sjutton somrar. Här delar jag med mig av tankar, bilder och annat värt eller ovärt att se på.



Instagram: alexandralinnealind